transporter Skrivare glida i Brasilien

transporter Skrivare har sett en 22,8 procent nedgång i Brasilien, med 2,5 miljoner enheter som säljs i 2015 – 800 tusen mindre än 2014, säger analysföretaget IDC.

Omsättningen uppgick till $ 676 i Brasilien 2015, en minskning med 14,7 procent jämfört med föregående år. Bläckstråleskrivare såg en nedgång i försäljningen av 21,1 procent och laseranordningar sålde 27,4 procent mindre än 2014.

När man tittar på de branscher som 3D-utskrifter är avsett att störa i framtiden, är listan lång och framstående. Här är vårt förslag om tillståndet i 3D-utskrifter, är de sätt företag som använder den idag, och hur det kommer att revolutionera framtiden för verksamheten.

Enligt IDC Brasilien analytiker Diego Silva nedgången skrivaren marknaden beror inte bara på den nuvarande ekonomiska nedgången i Brasilien och lägre konsumentförtroende, men också det faktum segmentet har mognar.

“Till skillnad från andra segment såsom smartphones, har tryckmarknaden en stor installerad bas i Brasilien – som gör det svårt att hålla jämna steg med samma tillväxttakt ses i [föregående år] av expansion, när trycktekniker blev mer utbredd,” silva säger.

Enligt Silva, kommer tryck innovationer i Brasilien framöver vara mer fokuserade på optimering, förbättring och en bredare utbud av tryckeri managed services, med digitalisering, dokumenthantering, arkivering och molnbaserade system som är anslutna till befintliga företagsplattformar.

För detta år, IDC förutspår en minskning med 15 procent för den brasilianska utskrift marknaden, med en ungefärlig totalt 1,6 miljoner bläckstråleprodukter och 568,000 laserskrivare sålda.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX