Qantas under flygning webbåtkomst nästa år

i korthet Qantas passagerare snart kommer att kunna surfa på webben under flygning, efter flygbolagets beslut att anta en rad flygplan med anslutning för den luftburna affärsresenären.

Qantas meddelade i veckan att det kommer att ta leverans av en flotta av A380 från augusti nästa år att företaget hävdar att idrotten en “nästa generation under flygning underhållningssystem” från Panasonic.

Resenärer som använder planen kommer att kunna ansluta sina egna bärbara datorer till Internet via planets ombord Wi-Fi-nätverk, ladda upp med hjälp av en in-sits eluttag för att driva upp datorn eller koppla upp enheter till deras lokala USB hamn.

Användare utan egen hårdvara kommer att kunna få tillgång till e-post och Internet, liksom telefon och SMS från deras in-flight entertainment system, säger Qantas.

Tidigare försök att införa Internet till flygindustrin har inte träffat med stor framgång. Förra året Boeing sade att det var att stänga Connexion by Boeing, dess sex-årigt projekt som erbjöd flygpassagerare tillgång till Internet via satellitlänkar. Även om många av Connexion kunder sa att de skulle föredra att fortsätta Wi-Fi-tjänst efter bolagets död, ingen köpare hittas.

Liksom många andra flygbolag, har Qantas har också tittat på mobil anslutning för att generera intäkter: bäraren fick nyligen tummen upp från ACMA för en begränsad utvärdering av GSM mobiltelefoner och GPRS-enheter, men bara för ett trafikflygplan.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze