Polar meddelar M600 GPS Android Wear Smartwatch med musikströmning

Det har ännu inte varit en värdig Android Wear Smartwatch fokuserat på idrottare som vill GPS och musikströmning sedan Moto 360 Sport misslyckats som en musikspelare.

Å andra sidan, är Polar V800 en fantastisk GPS multisport klocka passar för amatör och professionell idrottsman. Det finns vanligtvis kompromisser gjorts och det har visat sig vara svårt att få alla handledsmonterade funktioner i en enda anordning.

Idag var jag mycket glad över att se Polar arbete med Google för att föra oss vad som kan vara nära perfekt GPS sport klocka för dem som vill GPS-spårning, pulsmätning, trådlös musik streaming, och en hög slut Smartwatch i en enhet. Den nya Polar M600 ger alla dessa funktioner tillsammans för en rimlig $ 329,90.

Med tanke på den höga kvaliteten GPS-spårning förmåga Polar enheter, kan denna nya Polar M600 sätter ribban för Android Wear smartwatches. Polar M600 är också Polar första Smartwatch med integrerad övervakning hjärtfrekvens. Polar är väl känt för sina pulsbröstband och jag hoppas att prova sin nya 6-LED-optik pulsmätare använder Polars teknologi.

Polar M600 har en 1,3 tums pekskärm i färg, en främre knapp för snabb och enkel träning kontroll, 4GB integrerat lagringsutrymme för musik, batteritid på upp till 10 timmar för GPS-spårning och två dagars normal användning, Polar Flow och Android Wear app support med mera.

Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer på Polar uppgav

Polar nyligen lanserat sin Polar Running Program med adaptiva utbildningsplaner för löpare förbereder sig för att köra en 5K, 10K, halv maraton, eller maraton. Dessa är tillgängliga för Polar klocka ägare gratis.

Polar M600 kommer att finnas i kolsvart och pulver vit senare i år för $ 329,90. Det blir också en Polar röd färg utbytbara band tillgängliga i år. Jag har letat efter en hög kvalitet GPS-klocka med musik stöd och sedan Garmin ännu inte har lagt till musik stöd jag sannolikt kommer att plocka upp den nya Polar M600 när det släpps.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien