NetSuite integrator bildar relation med boxas

I mitt sista posten, skrev jag om hur ett antal molnlagringsleverantörer flyttar till differentiera sina tjänster genom att knyta tätare relationer med några av de viktigaste moln tjänsteleverantörer.

Hör och häpna, NetSuite integrationspartner 360 Cloud Solutions, som kommer från Scottsdale, Arizona, har just meddelat en formell relation med Box.com, som redan har positionerat sin delning moln innehåll och samarbetsplattformen som ett logiskt komplement till NetSuite applikationsportfölj.

Tom Lewis, VD för 360 Cloud Solutions, förklarade det nya partnerskapet

Vi har kunder i alla branscher som är i behov av ett enkelt sätt att dela och få tillgång till kritisk innehåll. Tillgång till ett kraftfullt verktyg som Box.com kommer att gå långt för att hjälpa medelstora företag på ett hållbart sätt hantera sina snabbväxande banor.

360 Cloud Solutions har funnits sedan 2007. Bortsett från NetSuite, det fungerar även med molnlösningar från Adaptive Planning, EchoSign, och Rackspace.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin