Netgear nya mobila bredbandsrouter ger 802.11n och 3G för din båt

I samarbete med Ericsson, Netgear på tisdagen meddelade sin nya MBRN3300E 3G Mobile Broadband Router med intern 3G radio.

Den nya routern tillkännagavs precis i tid för den kommande Mobile World Congress i Barcelona, ​​Spanien. Företagen säger den nya routern förmåga att ansluta med HSPA mobilt bredband riktar SOHO (små kontor, hemmakontor) och “halv nomadiska” användare.

Vad betyder det? Miljöer såsom

Den MBRN3300 kombinerar en 3G WAN med 802.11n trådlöst och Ethernet LAN. På den trådlösa LAN-sidan får du 270 Mbps, samt en fullfjädrad brandvägg.

Routern har även föräldrakontroll och innehållsfiltrering, samt en bredbandsanvändning mätare för att hålla koll på din användning.

Det har också

Företaget säger att routern är tillgänglig nu, men jag har ännu inte upptäckt det som anges i webbutiker. Inget pris tillkännagavs.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Platser som saknar trådbunden infrastruktur, ett alternativ till DOCSIS, DSL eller fiber till hemmet (FTTH), Internet från tåg, bussar, bilar, husvagnar och båtar.

Stateful Packet Inspection (SPI), VPN pass-through och Denial of Service skydd, gästnätverk (multipel SSID) förmåga att göra det möjligt för kunderna att ställa in flera trådlösa nätverk inom ett hem eller små företag. (Netgear: “Detta är särskilt användbart för att upprätta ett särskilt nät för gäster att ge dem tillgång till Internet, men inte andra resurser och filer på nätverket.”); Automatisk Quality of Service (QoS) för video, röst och spel; Push ‘N’ Connect med Wi-Fi Protected Setup (WPS) för att säkert ansluta enheter, on / off brytare för makt och 3G / Wi-Fi för energibesparing, Valfri bil makt laddare och batteri

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien