NetApp intros Anslut app för mobil åtkomst utan VPN inställning

NetApp introducerar en ny produkt för att ta itu med BYOD politik medan förhoppningsvis uppfyller IT säkerhetskraven.

NetApp Connect är i grunden en app som är tänkt att erbjuda mobil åtkomst till data som lagras på NetApp-märkta lagringssystem.

Användare kan ladda ner, visa och redigera företagsdokument (offline eller online) direkt från mobila enheter som kör Connect-appen. Alla dokument ska visas med “pixel perfekt återgivning,” säkerställa en smidig och mer produktivt arbetsflöde.

Appen är inramad som det bästa av två världar, eftersom det inte kräver en komplicerad VPN installation eller separat konfiguration autentisering – som båda tenderar att irritera och / eller hindra många on-the-go anställda.

Samtidigt lovar NetApp att alla data förblir säker eftersom det är “helt på plats.”

Connect kommer från NetApp nyligen förvärvat affärssystem ionGrid. Som handlar, slutna tidigare i år.

Stöds på iOS-enheter initialt är NetApp Anslut nu tillgänglig för nedladdning. NetApp försäkrar att appen kommer att släppas till andra mobila plattformar “snart.”

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien