NCR lägger till Asien personal

SINGAPORE – US-baserade NCR Corp., som bygger datasystem för återförsäljare och banker, är inställd på att öka sin IT-infrastrukturtjänster verksamhet i Asien.

Dessa tjänster omfattar helpdesk, nätverk och systemhantering, IT-infrastruktur design och driftsättning, samt hårdvara och mjukvara underhåll – ett område som IBM är en global ledare.

För att stärka sin ställning på marknaden för IT-tjänster, NCR planerar att anställa ytterligare 300 tekniska och försäljningspersonal i Asien-Stillahavsområdet (exklusive Japan) under de kommande 18 månaderna, sade Christopher Cheadle, företagets vice VD för kundservice i regionen.

NCR regionala arbetskraften uppgår till 1.400 personer, med kontor som spänner över Singapore, Malaysia, Indonesien, Indien, Kina, Nya Zeeland, Australien, Taiwan och Korea. –Irene Tham, Särskilda till webbplatsen News

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment