Microsoft Surface: Nu 32GB med Touch Cover säljer ut i Storbritannien

På måndag den grundläggande 32GB versionen av Microsofts nya Surface tablett, sålde slut på pre-order i Storbritannien,. Det har nu fått sällskap av 32GB modell med Touch.

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre, Cloud, Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor

Tidigare denna månad Microsoft sade en “begränsad mängd” av tabletterna skulle vara tillgänglig för pre-order, och från och med tisdagen den förbeställa sida listar 32 GB med svart, lock-and-tangentbord, Touch som “tillfälligt utsåld”.

Endast 64GB modell med svart Touch är för närvarande tillgänglig för pre-order i Storbritannien, medan de enda tillbehör som kan köpas genom den brittiska butiken är den vita Touch Cover (andra färger verkar ha sålt ut) och typ Cover.

Däremot är den amerikanska webbplatsen fortfarande erbjuder alla versioner av Underlag: grundläggande, täcka fria modellen som anges ha en tre veckor vänta på leverans, med en en-till-två veckors väntan för de andra modellerna. De vita, röda, cyan och magenta Touch, liksom typ Cover, är alla också fortfarande tillgängliga på webbplatsen också.

De franska och tyska nätbutiker är också fortfarande visar fullt lager även om de inte erbjuder alla färgalternativ för omslag.

Microsoft skulle inte säga hur många ytor gjorts tillgänglig för pre-order i Storbritannien, eller om det planerade att sälja enheter via återförsäljare i Storbritannien efter den officiella lanseringen den 26 oktober.

Microsofts styrelseordförande Bill Gates har beskrivit Windows 8 som “en helt avgörande produkt” för företaget, med Windows i en värld av beröring och låg effekt enheter.

“Det är ett stort steg: det är nyckeln till där persondatorer är på väg och vi kommer att få mjukvaruutvecklare bakom detta precis som vi har med alla stora nya versionen av Windows”, sade han i en intervju på en Microsoft blogg.

Gates kämpade också Microsofts hybrid strategi med ytan. “Surface är en otroligt bra produkt, det är verkligen fantastiskt och det förkroppsligar denna idé om kan du få en ännu bättre tablett men det har också vad du förväntar dig i en PC”, sade han.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor