London förbjuder 3G, Wi-Fi-hotspots från olympiska arenorna

Skjutvapen, droger och kattungar: förbjudna.

Walkie-talkie, telefon störsändare och radioskannrar, Personligt / privata trådlösa åtkomstpunkter och 3G-hubbar (smarta enheter såsom Android-telefoner, iPhone och tabletter tillåten inne arenor, men får inte användas som trådlösa åtkomstpunkter för att ansluta flera enheter).

För besökare till Londons olympiska spelen, det är bara ett antal saker förbjudna från Games arenor.

Men även på en lista över förbjudna föremål från sportarenor är anordningar som kan användas för att ansluta andra prylar till webben – som Wi-Fi, Mi-Fi och 3G-hotspots – som inte kan tas in med dig. Om du fångas med en, kan du förlora det och aldrig se det igen.

Från själva dokumentet, olympiska arrangörerna varnar för att “det finns inga förvaringsutrymmen som finns och om du överlämnar ett objekt, kommer du inte att kunna få det tillbaka.”

Dessutom ingår i listan är

Det är inte klart exakt varför dessa poster har blivit bannlyst från spelen – djuren åt sidan, förutom leddjur att hjälpa personer med funktionshinder – men det kan vara ner till en av två saker: säkerhet, eller vinst.

British Telecom (BT) är fortfarande den “officiella kommunikationstjänster partner.” (McDonalds, förresten, är de olympiska spelen ‘ “officiell restaurang.” Hur det fungerar är ingen som vet.) Som GigaOm rapporter har BT 1500 Wi-Fi hotspots över de olympiska arenor, men användarna måste betala för att få tillgång till webben genom BT: s infrastruktur, förutom de som redan på BT: s bredband i hemmet.

Medan smarttelefonen ska vara säkra, se någon hotspot förmåga är avstängd. Hur arrangörerna kommer att genomdriva förbudet är ingen som vet, men. Det är troligt, precis som med dess sociala medier regler, London tjänstemän täcker alla baser genom att försöka störa någon tredjepartsleverantör från muscling in på BT: s territorium, snarare än att fokusera på enskilda deltagare.

Spendera ett öre, tjäna en pund, som det verkar. Bara lämna din kattunge hemma.

Bankverksamhet;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Artificiell intelligens, Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer, säkerhet, Sage dataintrång kan påverka hundratals företagskunder, Enterprise Software, Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder

Bild Fotograf: London 2012.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer

Salvia dataintrång kan påverka hundratals företagskunder

Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder