Jaspersoft 6,0 förpackningar i fler instrumentbrädan verktyg för utvecklare

Tibco har släppt version 6.0 av sin Jasper business intelligence programvara, med nya funktioner som syftar till att ge utvecklarna mer kontroll över instrumentpaneler.

Alla tre av dessa telefoner är enastående och är prissatta lägre än en jämförbar iPhone 6s eller 6s Plus.

Tibco köpte Jaspersoft, tillbaka i april för $ 185.000.000. Målet med affären var att bygga ut Jasper kommersiella open source verksamhet samt bädda analyser i andra program.

Slå de nya funktionerna i Jaspersoft 6,0 är Visualize.js API, som är Jasper JavaScript-baserade ramverk som används för att bädda in BI komponenter i webbaserade program som var, rullas ut i juni med version 5.6.

Utvecklare kommer hitta fler instrumentbrädan bädda funktioner, som gör det möjligt för utvecklare att styra interaktivitet, titta och interoperabilitet mellan sina instrumentpaneler.

Den anpassning går ännu längre med instrumentbrädan designer, som Tibco säger ger utvecklare möjlighet att bygga lyhörd instrumentpaneler med bara en webbläsare, och att enkelt distribuera varje instrumentbrädan i en app eller dela med ett team.

Det finns också nya värme karta visualiseringar som ger färgkodade intervall data för observation extremvärden, tillsammans med interaktiva rapportarbetsböcker och jackbara kund visualiseringar.

Sedan lanseringen vår populära Visualize.js ram för rapporter tidigare i år, visste vi kunder förväntar enkelhet och flexibilitet JavaScript för sina instrumentpaneler “, säger Brian Gentile, SVP och GM Tibco, i ett uttalande.” Med Jasper 6 utvecklare inte bara få bättre kontroll över sina inbäddade instrumentpaneler tack vare ramen för Visualize.js, men de kan nu snabbt bygga och redigera dem med hjälp av nya designer.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

senaste omdöme