Infineon expanderar FoU i Singapore

uppdatera SINGAPORE – Infineon Technologies meddelade onsdag planerar att öka sin forskning och utveckling (R & D) kapacitet på ön tillstånd.

Den tyska chip jätte kommer att investera cirka S miljoner $ 400 (US $ 264.300.000) under de kommande tre åren, vilket kommer att omfatta tillsats av 150 personer till den nuvarande FoU-team, säger Wolfgang Ziebart, vd för Infineon, under en presskonferens.

Detta kommer att föra FoU-personal styrka till cirka 550, varav 400 ingenjörer kommer att delta i chip design.

Den [investering] S $ 400.000.000 är [spread] under en period av tre år och går i huvudsak till de människor, naturligtvis, och utbildning, materialkostnader och därmed sammanhängande kostnader, “Ziebart förklaras.

Expansionen kommer också att se FoU-team sätta mer fokus på områden som nästa generations teknik hemnätverk, kundplacerad utrustning, Internet tjänster, ultra-Ande mobiltelefonplattformar, Digital Video Broadcasting för mobil-TV, liksom processteknik för rån tillverkning och förpackning.

De fokusområden här för Singapore kommer i huvudsak att vara trådbundna verksamhet [och] mobiltelefonen verksamheten, men kommer också att [inkludera] andra områden, såsom fordon, microcontrollers och säkerhet “, säger Ziebart.

Vi har andra FoU-center, i Indien och Kina också, men Singapore är den största och det är den äldsta och [därmed], den mest erfarna som vi har “, sade han och tillade att centrum här är bolagets största forskning center i Asien.

Grundades 1991, ger Infineons Singapore forskningsanläggning IC (integrerad chip) och systemutveckling applikationer inom områdena kommunikation, bil- och industri, samt säkerhetssystem i regionen.

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment

Enligt Ziebart, svarar Asien-Stillahavsområdet för ungefär en tredjedel av Infineons omsättning i hela världen. Asien, sade han, har “den mest dynamiska” elektroniksektorn i världen och detta kommer att hjälpa Infineon tillväxt i Asien överstiga bolagets världsomspännande genomsnittlig tillväxt. “Asien fortsätter att vara en viktig destination för våra investeringar framöver”, tillade han.

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment