IBM öppna källor 50 företag program, verktyg

IBM på onsdag sa att det kommer att öppen källkod 50 molnapplikationer, verktyg och tjänster i ett försök att få fler utvecklare på företaget tåget.

Företaget lanserade developer Open, en gemenskap som syftar till att utnyttja öppen källkod och IBM-teknik för att påskynda projekt. Utvecklare kommer att ha tillgång till koden samt utbildningsresurser.

Vad IBM hoppas att göra är att överbrygga klyftan mellan öppen källkod och möte affärsmål. IBM: s öppen källkod bidrag kretsar kring projekt inom specifika branscher som försäkring, detaljhandel och finans. Med öppen källkod ansträngning kommer också att ge krokar i IBM: s Bluemix plattform som en tjänst.

En provtagning av teknologier omfattar

Som tidigare nämnts, är IBM: s programvara verksamhet avgörande för företagets framtid. IBM bidrar redan till 150 projekt med öppen källkod såsom Openstack och Linux.

se även

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

IBM Ready App för Healthcare, som spårar patienter på språng,. IBM-kompatibla appar för försäkring, bank och detaljhandel;. Aktivitet strömmar, vilka modeller hur användarna samarbeta med en app,. Agentless System Crawler, ett ramverk moln övervakning och analys .; IBM Analytics för Apache Spark.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

IBM och Apple partnerskap ger ytterligare 10 iOS företag appar, IBMs mjukvaruenhet grundbult för att nygamla

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september