HP Spectre X360: Flagship hybrid bärbara förpackningar 12-timmars batteritid

Sarah TewHP har presenterat Spectre X360, en 13,3-tums bärbar dator som den beskriver som sin “mest premium” konvertibel PC.

X360 levereras med en aluminiumchassi, är 15,9 mm lång och väger 3,3 pounds, och kan växla mellan klassiska PC, “tält”, och tablettlägen. PC beslutsfattare alltmer lägga hybrider till sina hårdvaru laguppställningar när de försöker räkna ut de bästa formfaktorer för en PC-världen som har skakats upp genom ankomsten av tabletter.

För att säkerställa att displayen glider smidigt och stannar där en användare vill ha det, den bärbara datorn har nya gångjärn som innehåller en uppsättning av tre spiralväxlar för exakta rörelser, sade HP. Detta gör det möjligt att bibehålla samma profil i tablettläge som den har när den är stängd.

Microsoft öppnar förhandsgranskningsprogram för Office för Android och planerar att leverera den slutliga versionen av sviten i början av 2015.

Enheten rymmer en 56-watts timmars batteritid, och pekskärmen på HP Spectre X360 är “optiskt bundna” till displayen som HP sade ökar ljusstyrkan.

På modeller med Quad HD-skärm använder hybriden också “panel själv uppdatera” teknik som håller bilder på skärmen för att låta delar av datorn för att stänga när ingenting på skärmen rör sig. Som ett resultat av detta kan den bärbara datorn leverera upp till 12,5 timmars batteritid, enligt HP.

Den har både en full-size HDMI och Displayport 1.2 kompatibla portar för att tillåta kunder att få tillgång till innehåll på flera skärmar, plus inbyggd Intel Wireless Display-teknik för att strömma innehåll på deras vardagsrum TV.

För att tillgodose flera enheter och tillbehör, har HP Spectre X360 tre USB 3.0-portar och med HP USB viloläge och uppladdning, kan vilket innebär kunder använder HP Spectre X360 att ladda sina enheter på språng även när det är i viloläge.

Det konvertibla finns i ett antal konfigurationer

Läs mer

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Med Intel Core i5-processor, HD pekskärm, 4GB LPDDR3 systemminne, och en 128GB SSD för $ 899,99,. Med Intel Core i7, HD pekskärm, 8GB RAM och 256 GB SSD för $ 1149,99,. Med Intel Core i7, Quad HD pekskärm, 8 GB RAM och 512 GB SSD för $ 1399,99.

HP ZBook 15u G2 granskning: En Windows Ultrabook arbetshäst, Sony avslöjar mellannivå Xperia M4 smartphone och Z4 tablett, Lenovo uppdaterar A8, A10 tabletter, prissänkningar

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus