Få saker att hända från en Android Wear klocka med den här appen

Fick en Android Wear klocka? Då kan du skapa en snabbvals genvägar på det för mycket specifika åtgärder tack vare folk på IFTTT, eller om detta, då.

Slå på dina lampor med bara en kran +; Få dig ur besvärliga situationer med ett telefonsamtal, Ställ in Nest termostat till perfekt temperatur, E dina rumskamrater när du är på den lokala livsmedelsbutiker, block av nästa timme som upptagen i Google Kalender ; Spåra din arbetstid i Google Drive-kalkylblad, få en text med platsen där du parkerade bilen, Fråga kollegor på slack om de vill ha kaffe, slå till eller från de flesta internet-aktiverade enheter, Tweet en karta över din aktuella position; Stäng av ugnen med ett tryck på en knapp

Varför vänta på program att arbeta med Amazon Echo när du kan få dem själv genom Om detta, då stöd och 116 olika tjänster?

Företaget lanserade sin DO-knapp tidigare i år, ett enkelt programmat sätt att skapa angripbara genvägar. Nu är tillgängligt för Android Wear DO Button i Google Play Store.

Tänk på en snabbvals kranar som händelser, som liknar hur IFTTT har länge arbetat, vilket orsakade en del åtgärder som bygger på en händelse. Du kanske har en anmälan visas på telefonen, till exempel när ditt favoritlag gjorde poäng. Den utlösande händelsen i så fall skulle vara poäng aktiviteten och resultatet skulle vara automatiskt meddelande.

DO Button kranen är nu en utlösande händelse som gör något hända, beroende på hur du har konfigurerat den med en IFTTT recept.

Här en några exempel från IFTTT laget

Ett tryck på DO Button startar alla omständigheter att plattformen stöder genom sina olika kanaler. Det är ett enkelt sätt att automatisera åtgärder som hittills krävs någon annan utlösande händelse.

Eftersom IFTTT är molnbaserad – det är där de regler och händelser är alla lagrade – det fungerar bara med anslutna enheter. Med tanke på att en Android Wear klocka vanligen paras ihop med en telefon, och att många Android Wear enheter stöder även Wi-Fi-anslutningar, bör denna begränsning inte vara ett problem.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell