Bläckstråle eller Offset? Vad sägs om båda.

Doc älskar folk över på R. R. Donnelley och Söner, en av världens största skrivare. Du kan alltid räkna med Donnelley att ligga i framkant av dokumenthantering och reproduktion. Så jag var inte förvånad nyligen när företaget meddelade installation av egenutvecklade ProteusJet 1200 dpi färg variabel digital enhet inline med en offsetwebb press för direktresponstillämpningar.

ProteusJet, utvecklad och byggd av RR Donnelley, erbjuder fullt variabel färg över hela bredden av offset webben för utmärkt inline personalisering av höga färg bitar.

Den nya linjen representerar en betydande genombrott “, säger Tom Quinlan, RR Donnelley koncernchef.” De unika ProteusJet variabla digitala tryckverk är redan i arbete att hjälpa kunder med allt från on-demand bokproduktionen till TransPromo uttalanden. Nu är vi föra sin fantastiska förmåga att direkt marknadsföring applikationer.

Enheten kommer att vara i full drift i augusti i år och kommer att komplettera RR Donnelley: s samlade insatser Marketing Services direktreklam erbjudande som har end-to-end direktreklam kapacitet. Utskriftslinjen kan köras i tre lägen: endast offset, offset plus digital fyrfärg, och endast digital fyrfärg.

Doc anser att detta är en stor utveckling och bara går för att visa att varje form av tryckteknik kan vara användbart, beroende på applikation. Vi har tonerbaserad skrivare, bläckstråleskrivare och offset skrivare, var, som syftar till att göra en sak mycket väl. Genom att kombinera teknologier, är Donnelley visar att kanske dessa olika tryckmetoder är mindre konkurrenskraftiga med varandra och mer kostnadsfria.

Det är en riktning utskrifts tillverkare kanske vill betrakta som de tittar på sätt att öka användbarheten och produktiviteten i sina enheter.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX